• Emma Bijloos

Vrolijk Pasen op De Spik

Updated: Jan 2, 2020

Dit jaar vierde ik Pasen met familie op hoeve De Spik in Midden-Limburg. Een mooiere locatie om te schilderen is er bijna niet!


Klik op de waterverfstudies om deze van dichterbij te bekijken (link naar Landscapes & buildings in mijn online galerij).

Op zaterdag maakte ik twee waterverf-schetsen van de boerderij. Bij de eerste bediende ik mezelf vrijelijk van de verschillende kleuren in mijn palet; bij de tweede beperkte ik me tot de drie permanente kleuren. Welke is jouw favoriet?


Ik had bekijks! :-)


Op zondag viel mijn oog op de beplanking van de kippenschuur en de mooie schaduwen die hierdoor ontstonden. De roodgelakte schuurdeur bood daarbij een kleurrijk middelpunt. Op de foto hieronder kun je me in de verte zien zitten terwijl ik aan het werk ben. Wat een idyllisch schilderplekje!Later die middag sloten we het weekend af met een ritje met paarden Charlotte en Irma. En dat ging best hard, kijk maar naar het filmpje hieronder. Een goed weekend!
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen in het verbeelden van een bijzondere locatie of evenement? Klik hier voor meer informatie over mijn producten en diensten of stuur me een berichtje - ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Updates and special offers delivered straight to your inbox? Sign up for my (English) newsletter!

© All rights reserved by Emma Bijloos 2018